Hoe heb jij de 5 daagse ervaren ?

Hoe heb jij de 5 daagse ervaren ?

Deze week heb ik alles uit de kast gehaald om jou te helpen de eerste stappen te zetten richting een ontspannen leven waar er meer plaats is om te genieten van de kleine dingen. Ik heb er ontzettend van genoten om zoveel mensen actief aan zichzelf te zien werken ! Mensen gingen aan de slag met mediteren, wandelroutes en hun mindset. Super !

Ik zou het prettig vinden als je voor mij iets terug wil doen. Graag zou ik van je willen weten hoe je de 5 daagse ervaren hebt. Zo is het ook een leerzame week voor mij en weet ik hoe ik de volgende 5 daagse kan aanscherpen om nog meer waardevolle informatie te geven. Zo maken we beiden onze droom waar.

Wil je me helpen ? Vul dan het onderstaande formulier in.

Jouw ervaring van deze 5 daagse

Wie ben je ?
Waarom heb je onze training of workshop gekocht ?
Wat mij aanspreekt in de samenwerking met Roel, is dat hij in staat is om... (vul het talent of eigenschap in dat je in ons waardeert)
Door... (iets wat wij heel goed doen) hielp Roel, mij om (noem een specifiek of meetbaar resultaat wat veel voor jou betekend heeft)
Wat zou ik kunnen toevoegen aan de 5 daagse waardoor hij nog beter wordt ?
Mag ik jouw foto gebruiken wanneer ik jouw verhaal op mijn website plaats (ik kan ook een fictieve foto gebruiken als je dat liever wil) ? Zo ja, wil je die dan naar me toe mailen ?