No menu items have been found.

introductie tot de olie


gezond en lekker in je vel met essentiële olie

Het nut van essentiële olie

De doTerra visie

Een groepje professionals uit de gezondheidszorg en het zakenleven werden zo enthousiast na het ervaren van de essentiële olie, dat ze zich verzameld hebben met het doel om deze krachtige olie te delen met de rest van de wereld. Met dat gezamenlijke doel, werkte ze samen met experts over de hele wereld en gingen ze op zoek naar testmethode die kwaliteit garanderen van de olie die ze op een pure en effectieve manier willen gaan aanbieden. Wanneer ze de kwaliteit van deze olie konden garanderen, hebben ze een bedrijf opgericht, genaamd “doTerra”, een naam afgeleid uit het latijn, wat “cadeautje van de aarde” betekent. Bijna letterlijk een cadeautje van moeder natuur. De essentiële olie van doTerra worden door landen over de hele wereld gebruikt als een veilig, eenvoudig en krachtig middel om de gezondheid en het persoonlijk welzijn te stimuleren.

Waarom zou je essentiële olie gebruiken ?

Essentiële olie worden direct uit de plant geoogst. Ze worden gevonden in zaden, schors, wortels, bloemen en andere delen van de plant. Wanneer de olie uit de plant wordt gehaald kunnen ze gebruikt worden als een pure olie, of een olie die met andere pure olie gemengd wordt om je emotioneel en fysiek te ondersteunen. 

De olie wordt door de plant gebruikt om zichzelf te herstellen als hij ziek wordt of wanneer hij door bepaalde omstandigheden in de natuur wat extra’s nodig heeft. Wanneer deze zelfde olie bij de mens wordt toegepast zul je zien dat hij doordringt tot in de kern van je cellen. Vanuit die cel kan hij virussen bestrijden. Aangezien niet alle medicatie dat kan zijn de olietjes dus veel krachtiger en veel effectiever dan vele reguliere medicatie. Veel medicatie heeft een hele lijst met bijwerkingen. De olietjes zijn puur natuur, dus dit is al een goede reden om ze te gebruiken.

Als de olie op een goede manier uit de plant worden gehaald, zijn ze heel krachtig en effectief en zijn ze in staat om de mens te helpen op allerlei vlakken te helpen :

  • als antioxidant om je lichaam te zuiveren van schadelijke stoffen
  • wanneer je moeite hebt met concentreren of snel afgeleid bent
  • om kleine ongelukjes in en om het huis te herstellen
  • als ondersteuning wanneer je je emotioneel niet stabiel voelt
  • als ondersteuning wanneer je je emotioneel niet stabiel voelt
  • voor het gebruik in je eten of drinken
  • als extra ondersteuning bij massages
  • als extra ondersteuning bij meditaties

En nog veel meer ! Je zult versteld staan welke toepassingen nog meer mogelijk zijn met de werking van deze prachtige olie.

hoe gebruik je de essentiële olie ?

inhaleren

Wanneer je de olie inhaleert, kunnen ze je enorm stimuleren, terwijl andere juist rustgevend of verzachtend zijn. Door ze in een diffuser te doen, zorgt de koude stoom ervoor dat de lucht gezuiverd wordt van ongewenste luchtjes en wordt je huiskamer verrijkt met de geweldige voordelen van de geur van deze olie.

innemen

Je kan essentiële olie ook innemen om je gezondheid te verbeteren. Door enkele druppels in een glas water te mengen kun je jouw lichaam meteen voorzien van zijn dagelijkse behoeften.

aanbrengen op de huid

Essentiële olie wordt makkelijk opgenomen door de huid en kan veilig worden aangebracht. Met het grote aanbod aan olie, kun je de olie aanpassen naar je eigen behoefte of naar de behoefte van je gezin. De olie wordt ook verwerkt in andere producten zoals lotions, en crème.

Waarom kiezen voor de olie van DoTerra?

Puurheid

Hoe meer puur de olie is, hoe krachtiger hij wordt. Vele beschikbare essentiële olie zijn niet puur. Vaak worden ze aangelengd of de elementen die erin verwerkt worden zijn niet puur. Daarmee wordt hun kracht verminderd. Om te garanderen dat de olie van DoTerra puur is, heeft doTERRA en een team van specialisten een succesvolle testprocedure ontwikkeld die bewijst dat de olie puur is en verder geen toevoegingen bevat. Dit protocol wordt CPTG genoemd, ook wel “Certified Pure Therapeutic Grade”.®

Tijdens het CPTG proces wordt elke olie uitgebreid getest. Omdat de olie intensief door het hele gezin gebruikt kan worden, wil doTERRA dan ook alleen de meest pure en meest krachtige olie aanbieden. Bij elke olie kun je ervan uitgaan dat je de hoogste kwaliteit olie in huis haalt.

Potentie

Om een olie met een hoge potentie te kunnen maken, is het belangrijk dat de plant zelf onder strenge voorwaarden wordt gekweekt. De plant moet in de juiste grond, de juiste omgeving, de juiste temperatuur en het juiste klimaat worden geproduceerd om de potentie van de olie te kunnen garanderen.

doTERRA werkt dan ook samen met boeren uit verschillende landen die bekend zijn met hoe de planten in hun omgeving het beste kunnen worden gekweekt. Er zijn afspraken gemaakt die ervoor zorgen dat de planten goed worden verzorgd en op de juiste manier geoogst worden, zoals vele generaties uit de boerenfamilie dat al jaren doen. Als de planten rijp zijn, worden ze op de juiste manier geoogst, waarna er pure en krachtige olie met de juiste potentie uit gehaald kan worden.

effectiever dan reguliere medicatie

Wanneer je ziek wordt zijn er schadelijke bacteriën en virussen in je lichaam. De cellen in je lichaam bevatten een olieachtig membraan die bacteriën weert. Virussen kunnen echter wel dit membraan binnendringen. Als je naar de dokter gaat, geeft hij je vaak een antibiotica kuur mee. Die antibiotica kuur kan alleen de bacteriën bestrijden. Maar als je antibiotica te vaak gebruikt, worden bacteriën er resistent voor. De antibiotica werkt dan niet meer. Antibiotica kan geen virussen bestrijden. Als je last hebt van een virus, zul je moeten uitzieken volgens de dokter.

Dit is waar de essentiële olie zijn kracht aan ontleent. De olie is vetminnend, wat inhoudt dat de olie je cellen wel kan binnendringen. Hij bestrijdt dus zowel bacteriën als virussen. Daarnaast worden er geen extra stoffen aan de olie toegevoegd, hij is puur natuur. Daar waar antibiotica bijwerkingen kan hebben, heeft de olie dat niet. Kortom, de olie is veel krachtiger en effectiever dan de meeste medicijnen.

goedkoop alternatief

Zorg lijkt vaak gratis. Maar wist je dat je huisarts per maand al € 20 kost, ook al ga je er niet heen ? Wanneer je bij de huisarts bent geweest, ga je er meestal weg met een dosis rennies, paracetamols of allergiemiddelen. Hiervoor moet je een eigen bijdrage betalen. Wist je dat je per jaar zo'n € 711 kwijt bent aan eigen bijdrage aan medicijnen ?

Stel je kind wordt ziek, oorpijn. Dat gebeurt uiteraard altijd midden in de nacht of op tijdstippen dat het jou niet uitkomt. Je moet een paar uurtjes vrij nemen van je werk om naar de huisarts te kunnen gaan. Je moet er lang wachten in de wachtkamer. Uiteindelijk ga je er weg met een antibiotica kuur. Die werkt echter pas na 2 dagen. Je hebt al vrij genomen van je werk en moet nu nog een oppas regelen. Tegelijkertijd slaapt je kind niet omdat hij pijn heeft aan zijn oor. En natuurlijk moet je die eigen bijdrage nog betalen. Alles bij elkaar ben je al snel 24 uur bezig met de oorontsteking van je kind.

Wist je dat een mix van drie verschillende olietjes, melaleuca, citroen en basilicum de pijn van je kind al binnen 15 minuten kan verlichten ? Je hebt er maar enkele druppels van nodig en het kost maar € 0,64 !

doe de online test !

heb jij baat bij het gebruiken van essentiële olie ?

Hoe kun je essentiële olie kopen ?

Lidmaatschap

Als je eenmaal hebt besloten om een levensveranderende investering te doen in de producten van doTERRA kun je deze producten kopen voor de groothandelsprijs. Door $35 te betalen, of door een van de starterskit te kopen, wordt je automatisch lid. Je betaalt dan de groothandelsprijs die 25% lager ligt dan de prijs die je voor de olie in de winkels betaalt.

Lidmaatschap vernieuwen

Nadat je lid geworden bent betaal je $25 per jaar om je lidmaatschap te vernieuwen. Hierbij krijg je een gratis flesje pepermunt, een van de meest populaire olietjes van doTERRA met een verkoopprijs van $27,33.

Speciale programma's die je kan volgen als lid

Een van de slimste manieren om van de kortingen en andere voordelen te profiteren is door mee te doen aan het “Loyalty Rewards Program” (LRP). Met dit programma stel je een maandelijkse order in met olietjes die je elke maand graag wil ontvangen. Hierdoor betaal je niet alleen de groothandelsprijs, maar ontvang je nog eens 10 tot 30 procent extra korting in de vorm van product punten. Het percentage wordt berekend naar aanleiding van de duur van je lidaatschap. Hoe langer je lid bent, hoe meer korting je krijgt (tot maximaal 30%). Een LRP programma kan op elk moment beëindigd worden. 

Productpunten (PV)

Voor elke LRP bestelling die je doet, krijg je productpunten. Het percentage van de productpunten  die je verdient wordt berekend aan de hand van de kit die je kocht toen je lid werd. Dit percentage groeit als je langer lid bent. Als je elke maand een bestelling doet ter waarde van 50 productpunten, wordt je percentage elke drie maanden met 5% verhoogd totdat je 30% hebt bereikt. 

Shipping Rewards Program

Als je een LRP bestelling doet, kun je de helft van de verzendkosten terugkrijgen als productpunten. Als je de bestelling online doet, krijg je alle verzendkosten vergoed in productpunten.

Product van de maand

Een LRP bestelling die in de eerste twee weken van de maand wordt gedaan en die 125 productpunten of meer bevat, zorgt ervoor dat je het product van de maand krijgt. Dit product krijg je dan elke maand, gratis !

Copyright Leef Intens 2019
>
0