de unieke kracht van de sensitieve medewerker

Roel van Heel

stressgevoelig van aard ?

Mijn naam is Roel van Heel. Ik ben stress- en burn-out coach en ik help volwassenen en professionals om een nieuwe levensstijl aan te nemen zonder stress. Ik ben zelf hooggevoelig en heb bijna twintig jaar in de consultancy wereld gewerkt. Ik heb vele bedrijven van binnen gezien en weet als geen ander aan welke vormen van stress je kan worden blootgesteld. Als je wat gevoeliger van aard bent dan gemiddeld, zijn je zintuigen letterlijk scherper afgesteld dan die van anderen. Je krijgt dan letterlijk en figuurlijk meer prikkels en sensaties binnen dan anderen. Je bent dan inderdaad stressgevoeliger dan gemiddeld.

verborgen talenten

De sensitieve medewerker wordt vaak als een medewerker gezien die stressgevoelig is, altijd zo emotioneel is, sneller tegen een burn-out aanloopt, enzovoorts. In principe zit daar wel een kern van waarheid in. Maar wat vaak vergeten wordt is dat deze medewerker ook verborgen talenten heeft die door die stressgevoeligheid vaak niet voldoende tot uiting komen. Het zijn juist die talenten die een sensitief medewerker zo waardevol maakt !

een nieuwe wending

In deze masterclass help ik jou om in te zien dat er ook een hele andere kant aan de sensitieve medewerker zit. Wanneer jij je stressgevoeligheid onder controle krijgt, voldoende zelf-regulatie technieken aanleert en aan je mindset werkt, kun jij je leven compleet op zijn kop zetten. Je laat dan andere mensen zien dat je heel anders in het leven staat en dat juist die sensitiviteit hele mooie dingen oplevert !

  • Roel van Heel
  • Stress- en Burn-out Coach
  • 06 21 390 312
  • roel@leefintens.com

Heb jij naar aanleiding van deze masterclass nog een vraag voor mij ?

Als je nog vragen hebt naar aanleiding van deze masterclass, aarzel dan vooral niet om ze te stellen. Vul hiervoor het onderstaande formulier in. Het komt dan vanzelf bij mij  terecht !