stop met piekeren jaarprogramma


week 09

week 09 : bekijk een webinar

Ook op de werkvloer is het soms lastig om met je gevoeligheid om te gaan. Kies je ervoor om open te zijn over je gevoeligheid ? Of verstop je het juist ? Ik kan me goed herinneren dat ik het jarenlang verstopte voor mijn werkgever. Op een gegeven moment koos ik ervoor om mezelf niet langer te verstoppen. Ik wilde er open over zijn en vertelde met mijn werkgever. Hij reageerde met : "dat verklaart alles !!", en ik kreeg er meteen weer spijt van. Later realiseerde ik me dat het niet mijn zwakte was die roet in het eten gooide (maar het voelde even wel zo). Het was mijn werkgever die er verkeer naar keek. Als jij je gevoeligheid goed inzet, kun je uitgroeien tot de medewerker met de meeste toegevoegde waarde.

Speciaal voor jou, stel ik mijn masterclass "de unieke kracht van de sensitieve medewerker" ter beschikking. Met de onderstaande couponcode kun jij de masterclass gratis aanschaffen en bekijken. Normaal gesproken kost deze masterclass € 15, maar jij krijgt hem gratis !

masterclass "de unieke kracht van de sensitieve medewerker"

coupon-code

SENSITIEVE-MEDEWERKER


Hoe gaat het in zijn werk ?

1.

Met de onderstaande knop ga jij naar de productpagina in mijn webshop.

2.

Je koopt het product en voert bij het afrekenen de bovenstaande coupon-code in. Daarmee hoef je niets te betalen en krijg jij de masterclass helemaal gratis !

3.

Je krijgt van ons een bevestiging van jouw aankoop, inclusief een linkje zodat je zelf je account kan aanmaken. Als je nog geen account hebt, kun je hier om toegang vragen tot de masterclass.

4

Wij krijgen jouw verzoek binnen om toegang te krijgen tot de masterclass. Wij keuren het verzoek goed en geven je de details om te masterclass te kunnen bekijken.

Copyright Leef Intens 2019
>