Serenity

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. 

"Serenity heeft een kalmerend en ontspannend aroma dat de ziel verzacht. Het biedt een veilige haven wanneer je last hebt van de dagelijkse stressfactoren."

  • Biedt een perfecte ontsnapping van de stress met zijn kalmerende geur
  • Bevordert de ontspanning en een goede nachtrust
  • Biedt in een diffuser een subtiel aroma, ideaal voor ontspanning
  • Vermindert gevoelens van spanning en kalmeert de emoties

Beschrijving

Serenity heeft een kalmerend en ontspannend aroma dat de ziel verzacht. Het biedt een veilige haven wanneer je last hebt van de dagelijkse stressfactoren. De etherische oliën in deze must-have mix werden zorgvuldig gekozen om de gevoelens en emoties van spanning te verminderen en een rustgevend gevoel achter te laten. Serenity is de perfecte mix om te verspreiden voor het slapengaan. Het bevordert een goede nachtrust, voor je baby of kind, en helpt hem om de zorg en de stress te verminderen die velen van ons voelen.

Gebruik

  • Breng enkele druppels aan onder je voeten voordat je naar bed gaat voor een goede nachtrust
  • Voeg 2 a 3 druppels toe aan een warm bad
  • Meng enkele druppels in een diffuser voor een ontspannen en stressloos gevoel
  • Gebruik het met een aromatherapie ketting om gevoelens van angst en stress te verminderen gedurende de dag

Aanwijzingen bij gebruik

  • Inhaleren: Gebruik 3 a 4 druppels in een diffuser naar eigen keuze
  • aanbrengen op de huid: breng een of twee druppels aan op het gewenste gebied. Meng het met kokosolie om de gevoeligheid met de huid te beperken

Voorschriften

Kan gevoelig zijn voor de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Wanneer je in verwachting bent, of borstvoeding geeft, raadpleeg dan eerst een arts. Voorkom contact met de ogen, oren en gevoelige gebieden.

Ervaringen van anderen

 
profile-pic
Yuna

NOOIT MEER SLAPEN ZONDER SERENITY

 

Ik gebruik verschillende pure flesjes olie thuis. Ik vind Serenity echt geweldig. Als ik die inhaleer is het net alsof er een hele wolk van Serenity via mijn luchtpijp mijn lichaam in schiet. Ik voel hoe de Serenity zich in mijn lichaam verspreid. Ik voel mijn lichaam tot rust komen. Echt een geweldige ervaring.

Bij het slapen gaan combineer ik hem met Ylang Ylang. Dat heeft nog een beter effect ! Gewoon even 15 minuten voor het slapen gaan samen in de diffuser doen. Ik ben echt heel erg blij met de olie. Geweldig spul!

 
profile-pic
Ravi

HEEL FIJN WANNEER IK OVERPRIKKELD RAAK

 

Serenity is een van de fijnste olie voor mij. Ik ben zelf heel druk qua karakter en na een lange dag op school raak ik snel overprikkeld. Wanneer ik Serenity gebruik wordt ik meteen rustig. Ik voel de Serenity dan in mijn lichaam naar beneden drukken. Ik smeer hem vaak op mijn huid, maar ik gebruik hem ook wel eens in een diffuser als ik ga slapen. Samen met wat Ylang Ylang olie slaap ik dan als een blok !