ebook-3-praktische-tips

Heb je de hele dag gewerkt, en is de drukte van je kind dan net even te veel ?

Heb je het gevoel dat je nog zoveel moet doen en dat je niet tot rust komt ?

Wil jij je kind graag helpen, maar gaat dat soms gewoon even niet ?

Voel jij je als ouder soms machteloos ?

Is je kind nogal druk als hij uit school komt ?

Heeft hij dan een kort lontje ?

Of raakt hij in zichzelf gekeerd ?

Loopt de spanning op in huis en wil je daar iets aan doen ?

Dan zijn de tips uit ons e-book onmisbaar voor je.

Ga er vandaag nog mee aan de slag !

Je hebt de hele dag hard gewerkt en haalt aan het einde van de middag je kind op van school of van de kinderopvang. Je kind is ontzettend druk, en eigenlijk is het je net wat te veel. Je moet nog naar huis, je andere kind ophalen, eten koken, de boel opruimen, kinderen in bad doen, tanden poetsen... Je bent blij als je om 20:00u 's avonds eindelijk rust gevonden hebt. Eindelijk kun je dan op de bank gaan zitten en even tijd nemen voor jezelf.

Herken je dat ? Logisch dat jij als ouder stress ervaart, doordat het af en toe zo druk kan zijn. Maar jij bent niet de enige die stress ervaart. Je kind ervaart dat ook ! Hij heeft de hele dag stil moeten zitten in de klas, moeten luisteren naar de juf, zijn plek moeten vinden in de groep. Het was druk op school, waar hij stil moest zitten. Het was druk in de opvang waar hij naar toe moest. Hij heeft teveel mensen gezien, en als hij eindelijk naar huis mag, heeft hij het gevoel dat hij eindelijk zichzelf mag zijn en dat hij zijn energie eindelijk mag loslaten.

Soms kan het dus wel eens botsen in huis. Daarom geven wij in ons e-book unieke 5 tips weg die de rust en harmonie kunnen herstellen in huis. Stel dat jij als ouder de rust weer kan terugvinden. Dat jij je kind beter leert te begrijpen, en dat het makkelijker wordt voor je om het overzicht te houden. Zou dat helpen denk je ? Uiteindelijk zal je kind jouw goede gedrag gaan spiegelen en keert de rust weer terug in huis.

Wij willen je dan ook uitnodigen om met onze tips aan de slag te gaan. Neem de eerste stap en kies voor meer rust en harmonie in je gezin !

Kies voor meer rust en harmonie in je gezin en download de emotiewijzer vandaag nog!

Hulp nodig ? 

Bel ons : 06 248 59 356​

 

 

Aanvullende Diensten

Gratis Sessie

Heb je meer nodig dan deze drie tips ? Heb je een specifieke hulpvraag ? Kunnen wij je op weg helpen ? Boek dan een gratis sessie bij ons. Wij zullen je in deze sessie nog 3 extra waardevolle tips geven, zodat je weer verder kan.

[thrive_link color=’dark’ link=’http://www.leefintens.com/gratis-sessie/’ target=’_new’ size=’medium’ align=’aligncenter’]Boek je gratis sessie[/thrive_link]

Vraag van de Week

Heb jij naar aanleiding van de 3 tips nog een dringende vraag ? Loop je ergens tegen aan ? Wij behandelen  elke week een vraag die bij ons binnen is gekomen in een facebook live sessie. Voel je vrij om elke vraag bij ons neer te leggen, wij helpen je graag.

[thrive_link color=’dark’ link=’http://www.leefintens.com/vraag-van-de-week/’ target=’_new’ size=’medium’ align=’aligncenter’]Stel ons je vraag[/thrive_link]

Laat je kind stralen van zelfvertrouwen in 6 stappen

We geven elke maand een workshop voor ouders waarin we waardevolle informatie en tips weggeven. Loop jij tegen iets aan waarbij je hulp nodig hebt ? Tijdens deze workshop beantwoorden wij al jouw vragen en geven we je nieuwe inzichten waar je meteen mee aan de slag kan. Je bent van harte welkom !

[thrive_link color=’dark’ link=’http://www.leefintens.com/laat-je-kind-weer-stralen-van-zelfvertrouwen-in-6-stappen/’ target=’_new’ size=’medium’ align=’aligncenter’]Meer informatie[/thrive_link]