Visualisaties Volwassenen

Ervaar je een mismatch met je omgeving en wordt je snel geraakt door hun opmerkingen ?

Ervaar jij verjaardagen vaak als een straf ?

Vind jij het moeilijk om je eigen mening te uiten ?

Ben jij vaak bezig met wat andere mensen van je vinden ?

Vind het moeilijk om het verleden los te laten ?

Blijf jij je maar zorgen maken over de toekomst ?

Ben je op zoek naar manieren om beter bij jezelf te blijven ?

Merk je dat je het anders wil doen, op een manier die beter bij je past ?

1 diffuser

 

7 druppels lavendel

3 druppels pepermunt

2 druppels cedarwood

1 druppel vetiver

Je wil graag voor jezelf kiezen, maar vind dat nog wat moeilijk

Zou het een oplossing zijn als:

 • als je niet meer zo geraakt wordt door wat andere mensen zeggen ?
 • jij je kan realiseren dat het verleden eigenlijk niet meer zo belangrijk is ?
 • jij makkelijker je intuitie kan gaan volgen ?
 • je meer vertrouwen krijgt in jezelf ?
 • je minder vol zit aan het einde van de dag ?
 • je wat stressbestendiger bent ?
 • je moeilijke situaties kan afwenden met een knip van je vinger ?

Essentiële Olie : De kracht van moeder natuur

Essentiële Oliën komen rechtstreeks uit de natuur. Er worden geen kunstmatige stoffen aan toegevoegd. Ze dringen rechtstreeks door tot de kern van de cel, daar waar reguliere medicijnen dat niet doen. Dat zorgt ervoor dat ze dus ook viruscellen kunnen vernietigen, terwijl medicijnen zoals paracetamol dat niet altijd kunnen. Het is daarom ook een zeer krachtig en zeer effectief middel om allerlei kwaaltjes zoals hoofdpijn, buikpijn, maar ook slapeloosheid te bestrijden. Naast de lichamelijke kwaaltjes biedt de olie ook een goed alternatief voor als je kind last heeft van emotionele stress, zoals (faal)angst, zenuwachtig, boosheid of verdriet.

Bij deze online workshop zit een diffuser inbegrepen ter waarde van € 50. Deze diffuser is heerlijk als je gaat mediteren. Als je hem aan zet, komt er koude stoom uit, zodat kinderen zich er niet aan kunnen branden. Als je hem een tijdje aanzet, en je vult hem met voldoende druppels olie, vult de kamer zich in no time met een heerlijke geur. Tijdens het mediteren kun jij je concentreren op deze geur waardoor je makkelijker en dieper wegzakt.

Je ontvangt een flesje pure essentiële olie die een blend is van vier krachtige oliën: lavendel, pepermunt, cedarwood en vetiver. Met deze heerlijke geuren kom je heerlijk tot rust. Zet hem een kwartiertje voordat je gaat mediteren aan. Door tijdens het mediteren op deze geur te concentreren zak je makkelijker weg in een heerlijke meditatie.​

Voor wie is deze online workshop ?

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor de volwassenen die merken dat ze geraakt worden door de negatieve energie die andere mensen soms kunnen uitstralen. Het is tegenwoordig zo makkelijk om jezelf te verliezen in alle drukke bezigheden van de dag ! Je hoofd wordt constant naar het verleden, de toekomst of naar andere mensen geslingerd. Hoe moeilijk is het dan om bij jezelf te blijven?

De truc ligt bij je zintuigen. Door op je zintuigen te concentreren gaat je focus vanzelf naar binnen ! Je bent dan niet meer zo met je omgeving bezig, maar meer met jezelf !​ De essentiële olie werkt daar uitstekend bij. Door de olie 15 minuten vantevoren, in een niet te grote ruimte in een diffuser te doen, gaat de ruimte heerlijk ruiken. Door op je reukorgaan te letten zul je merken dat je automatisch alweer terugkeert naar jezelf.

Ik heb speciaal voor deze doelgroep een 5-tal visualisaties ingesproken, die ik ook vaak in mijn praktijk gebruik. Profiteer ervan ! Ik hoor graag hoe jij ze ervaart.​

Visualisaties voor Volwassenen

Bij jezelf blijven met een knip van je vinger

 • Instructievideo
 • Schriftelijke instructies
 • 5 ingesproken visualisaties
 • 1 diffuser ter waarde van € 50
 • 1 flesje essentiële olie met een blend van lavendel, pepermunt, cedarwood en vetiver

€ 125